Fysiostone
Fysiostone
Over mij
Producten
Photos
Favorite Links
Contact Me
Geniet
Over mij
Hallo,
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marleen Fokkink 30 jaar en sinds kort wonen wij aan de Sint Jorisgilde te Dronten, daar bevind zich ook mijn praktijk.
Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. In het begin in een instelling voor verstandelijk- en lichamelijk gehandicapten en later bij de praktijk voor fysiotherapie en medische fitness Centra Plaza in Lelystad. Daar zit ik nog steeds, sinds 2003 ook als mede-eigenaar. Naast de fysiotherapiepraktijk hebben we ook een fitnesscentrum waar we veel sporters en bedrijven begeleiden. In de praktijk werk ik al fysiotherapeute en oedeemtherapeute. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in echografie en het medical taping concept.
Ik had altijd het gevoel dat ik iets miste in de fysiotherapie, ik merkte dat ik weleens meer voel dan wat tot de fysiotherapie behoort. Daarnaast wilde ik ook graag thuis gaan werken, mijn interesses gingen uit naar het werken met stenen. Mijn aandacht viel op het internet op stonenergy (voorheen la stone therapy nederland)  Ik ben vanuit de fysiotherapie bekend met de effecten van thermotherapie maar ook met de reactie van het lichaam op koude therapie. Dit in combinatie met massage middels basalt en marmeren stenen, leek mij dit de perfecte combinatie door met name ook mijn achtergrond als fysiotherapeute.
FysiostoneOver mijProductenPhotosFavorite LinksContact Me